sobota, 02. avgust 2014

serija novih CAS voščilnic

helllloooo!


Pred časom sem naredila sicer že to voščilnico, jo pa pokažem zaradi dropsov, ki sem jih sama naredila. Punce, Hama perlice so zakon!
Tu je postopek: pečico predgreješ na 200-220 stopinj, na pekač položiš peki papir, nanj postaviš hama perlice in potem jih topiš. To je to. Nato jih na peki papirju še pustiš, da s ohladijo in jih postrgaš dol. Sicer po nekaj rundah kuhinja pošteno smrdi po plastiki, a se da vonja hitro znebiti. Za video postopek ti priporočam, da klikneš na You tube.Ker sem po dolgem času imela čas in prostor samo zase in sem na mizo lahko razprostrla ogromno količino ustvarjalnega materiala, je tako nastalo malo več novih izdelkov.

Najprej ozadje dogodkov in povod za naslednjo voščilnico. Obiskala se prijateljico Ano, ki mi je povedala, da je po brskanju na You Tubu zasledila to nenavado tehniko marmoriranja ozadja.
Pa sva poskusili še midve. Hec!!! Potem sva zrli v nastalo, po glavi nama je rojilo idej ( no, barve niso ravno najin okus ) in dogovorili sva se za izziv.
Tu sta moja izdelka:


Ker sem želela, da se vidi čim več ozadja, sem temu primerno dodala manj vpadljive stvari.

In ker sem RES želela izkoristiti čas, sem po ideji iznajdljive Jennifer, izdelala še precej podobno voščilnico.Tako. Jaz sem uživala in hvala Ana za dobro idejo. Mislim, da jo bom še ponovila.

lp, Maja

3 komentarji:

  1. Maja, super so!! Ampak najbolj mi je všeč zadnja! In prva :) Barve sem kupila za barvanje kovinskih okraskov - na papirju pa res niso moj stil :) Mogoče bi poskusili z alufolijo? Hmmmm....

    OdgovoriIzbriši
  2. Živjo, tvoj simpatični blog sem našla preko Ane in pečenih hama perlic :) Res so zakon in super izpadejo na voščilnicah. Tale filmček o marmoriranem ozadju sem pred časom že gledala, pa potem pozabila nanj, hvala da si me spomnila, to moram probat :) Vse voščilnice so lepe, sploh zadnja mi je zelo všeč. Pozdravček, Maja

    OdgovoriIzbriši

 
BLOG TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS