sreda, 6. avgust 2014

Nove tehnike

Pozdrav vsem!

Drugi dan mojega ustvarjalnega vikenda sem obarvala z novimi tehnikami. Tako so na mizi pristale stvari kot npr. embosirna pasta in akvarelne barvice ter ostalo, kar je že nekaj časa čakalo na "otvoritev".

Stencil šablona, embosirna pasta, poštempiljkane rožice in malo bling-bling...


Naslednja voščilnica je iz ostankov papirjev, ki jih hranim v posebni škatli. Vse prav pride ;)


 Ta pa je narejena v akvarelni tehniki. Super enostavno in efektno.


Embosirano ozadje, senčeno z distressi in čebelico ( ki na sliki malo škili :) ).


Za to sem potrebovala malo potrpljenja, ko sem lepila ultra mini bleščice. Sem pa z rezultatom zadovoljna, ker se ujema s tem vzorcem, ki ima pridih maroškega flaira.



In še zadnja v tej seriji, ki mi je nekako "sedla" v srce, ker je tako nežna in romantična. Embosirano s prahcem in barvano z akvarelnimi barvicami. WOW efekt!



Do naslednjič se lepo imejte!

lp, Maja



sobota, 2. avgust 2014

serija novih CAS voščilnic

helllloooo!


Pred časom sem naredila sicer že to voščilnico, jo pa pokažem zaradi dropsov, ki sem jih sama naredila. Punce, Hama perlice so zakon!
Tu je postopek: pečico predgreješ na 200-220 stopinj, na pekač položiš peki papir, nanj postaviš hama perlice in potem jih topiš. To je to. Nato jih na peki papirju še pustiš, da s ohladijo in jih postrgaš dol. Sicer po nekaj rundah kuhinja pošteno smrdi po plastiki, a se da vonja hitro znebiti. Za video postopek ti priporočam, da klikneš na You tube.



Ker sem po dolgem času imela čas in prostor samo zase in sem na mizo lahko razprostrla ogromno količino ustvarjalnega materiala, je tako nastalo malo več novih izdelkov.

Najprej ozadje dogodkov in povod za naslednjo voščilnico. Obiskala se prijateljico Ano, ki mi je povedala, da je po brskanju na You Tubu zasledila to nenavado tehniko marmoriranja ozadja.
Pa sva poskusili še midve. Hec!!! Potem sva zrli v nastalo, po glavi nama je rojilo idej ( no, barve niso ravno najin okus ) in dogovorili sva se za izziv.
Tu sta moja izdelka:


Ker sem želela, da se vidi čim več ozadja, sem temu primerno dodala manj vpadljive stvari.

In ker sem RES želela izkoristiti čas, sem po ideji iznajdljive Jennifer, izdelala še precej podobno voščilnico.



Tako. Jaz sem uživala in hvala Ana za dobro idejo. Mislim, da jo bom še ponovila.

lp, Maja

 
BLOG TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS